tvätt o en massa annat

ja idag har jag jobbat!! och sluta tidigt.. skönt det när man har massor med saker att göra.. håller på att tvätta nu.. o så har jag vattnat blommorna sen ska de dammas o städas o så innan torsdag så vi har ju i morgon med på oss..
o så ska vi åka o simma lite ikväll.. ska bli så skönt.!! är ju helt underbart  vara i vattnet=) gör ju inte direkt ont nånstans heller när man simmar!!

så sitter jag här en stund  o kikar lite mellan tvätten!=) o har ju lyckats spara på oss så mycket så det vart väldigt mycket nu.. visserligen så var typ två-tre maskiner inte helt fulla.. men jag sorterar ju i olika o då blev det sju maskiner.. skit drygt..! men så klart sängkläder tar ju en del plats det!

o sen la jag ju in en fin bild(enligt både mig o andra tydligen).. och tack för kommentarer..
jag fick även en kommentar av den som glömt (eller låtit bli) att skriva sitt namn.. där strå bara anonym. så om du läser detta oxå och vet med dig att du kommentera mitt förra inlägg "dop idag" så tala gärna om vem du är.!
så man vet=)för tydligen så  har jag skrivit något till dig innan.. men vet inte var!

nä nu kallar tvätten på mig.. men ha det så bra!!!


förresten.. har ju inte sagt varför jag ska städas till på torsdag..
En del av min familj kommer ju upp då.. ska bli så härligt att träffa er igen!!! men saknar er alla.. även ni som inte kommer nu!


men ha de gott!!!
kram på er!!!

dop idag

ja hejsan..
jag vet om att det var ett tag sen jag skrev.. men varje gång jag tänker skriva.. o kommer på vad jag kan skriva så antingen har jag ingen ork eller ingen tid.
men nu har jag vl både och.. eller iaf tar mig..=)
Veckan den har väl rullat på som vanligt.!! man jobbar=) hehe..
och jag har varit duktig o simmat o vi har motionerat=) och i förra helgen var det alla hjärtans dag.. då kom det en blomma till dörren... till min älskade sambo.. o undra vem som skickat den.. ja ..hmm.. har ju ingen aning *ler*
kanske hans sambo:)
o denna helgen så är det jobba... och så var det dop idag.. till tomas kusin.. hur mysigt som helst.. hon är visserligen 6 månader.. o vi tycker att hon är så stor till o döpas.. men men hon var fortfarande så liten o nätt o härlig.. ! jätte mysigt att få kramas lite med en bebis=) o ja man längtar väl lite extra då..! men vi vet ju hur det är.. det vet nog alla i min omgivning..! att jag längtar o vill.. men att jag väntar ändå!
det kommer när det kommer..!
o i morgon bär det av till bandy.. sista matchen skulle jag tro.. för de spelar om en slutspelsplats.. men avgörandet ligger inte bara hos dem utan även hos ett annat lag som för vår del gärna får förlora.. men man vågar ju inte hoppas på nå.. så därför går vi dit imorrn för säkerhet skull..
o mycket snö har vi fortf.. mysigt men det får ändå gärna snart bli vår!!!

nä nu ska jag väl till o göra mig i ordning för sängen..

O skickar mina varmaste kramar till Sara o Dan o hans familj!! tänker på er!! kramar massor till er!!

Puss o kramar till andra.. vänner, familj o släkten.. o min kära..!!
ÄLskar dig mest!!!! du är underbarast!!!

                    
                                            blomman sambon fick på alla hjärtans dag

en liten bild på mig(ego) från dopet idag! tyckte mig vara fin :)


o jag med lilla doptjejen.. jag kan ju säga (om det inte redan syns) att jag trivs med mitt sällskap :)

bilder

Ja just det.. glömde.. tänkte lägga in lite fina bilder som jag tog från balkongen idag.. längre ut kom jag nämligen inte.. så Manda.. den där snöängeln jag lovade.. får ta den en annan dag..!!


så här vackert ser det ut om man kollar från min balkong...


ja eller så här.. det är så himla fint asså


man vill bara ut o hoppa o leka i det.. gör en snöängel eller snögubbe som man kan stoppa morot i till näsa.. :)
eller till o med åka lite pulka i nån backe... vad härligt...

nä nu hör jag att min sambo städar i köket efter maten.. bäst att gå o hjälpa han.. han är ju så underbar... så ja skäms ju nästan att sitta här när han är där o fixar....

kram kram på er

sjuk....

ja tyvärr så åkte jag dit med.. säkert bara för att jag alltid säger att jag klarat mig.. jag blev magsjuk natten till tisdag.. o på morgonen toppades det med det värsta jag vet..!! men de va skönt ändå att de kom upp.. hade legat o tryckt i magen hela natten tyckte jag... den natten då jag typ inte sov nånting utan bara sprang på toan hela tiden..
så det var ju bara att ringa till jobbet det o tala om den tråkiga nyheten.. var ju inte så uppskattat.. men vad förväntar man sig.. o så var de ju till råga på det fler som va sjuk.. usch.. hoppas vi alla är friska nu iaf.!
Ja jag fick då iaf vara hemma idag med.. var ju tvungen att äta ordentligt.. o bli bättre i magen.. så idag har jag varit hemma med... sovit aldeles för länge så jag somnar väl inte i kväll.. har inte varit ute i det fina vädret och har typ faktiskt inte gjort någonting alls.!
bara varit hemma o donat lite på datorn..! igår var det teven hela dagen o datorn var knappt på förrän Tomas kom hem.. o idag var det datorn som var på hela dagen o inte teven.. hmm.!
men men har man inget bättre för sig så.! har ju inga barn heller elle nå sånt att ta hand om mer än mig själv. så vad gör det egentligen om man har en sån dag när man ändå tvingas vara hemma från jobbet.. o gud vad tråkigt det blir.. dag ett är väl okej.. men två.. usch.. finns ju inge o göra.. ändå lyckades jag fördriva tiden vid datorn hela dagen.. hmm=)

Ja och nu ikväll så skulle det har varit skönt med en promenad.. men nä.. det var visst -13 grader.. så hoppar nog de ikväll ja.. får väl ta o njuta av kvällen tillsammans då istället.. o Hoppas att det går bra för bollnäs på bortaplan idag... så att gubben är glad resten av kvällen..!

nä ska väl ta o gå i duschen sen sätta mig i soffan en stund med älsklingen min!!

Ha det bra alla.. o krya på er om ni är sjuka..
KRamKram

hej Lördag

Nämen titta.. det händer nå stort.. jag skriver två dagar på rad.. har det hänt?=)  när tror inte det men det kanske beror på att jag inte haft något att delge.. men nu har jag en massa åsikter som bara måste ut..=)
Jag har nämligen sett på melodifestivalen ikväll..
Där var några väldigt bra tyckte jag.. Alcazar, Scotts, Nina och Marie.. för mig självklara till final och andra chansen.. men så blev ju inte fallet.. åtminstone inte för två av dem..! att de två bästa möts var ju synd.. så att de inte bägge kunde gå till final.. men det gjorde lixom inte så mycket.. alcazar var ju helt klart bäst ikväll.. så de förtjänar en finalplats... och där fanns ju iaf ett hopp till..
iaf en liten stund.. när de säger emilia, så tänker jag okej.. det stod ju mellan de tre tjejerna så.. men måtte det ju bli mot nina... men nä.... hon ställs mot den dåligaste låten jag har hört i det här samanhanget någonsin... Carros... så nån av de skulle till final o nina vart utan..!!
Som tur var så blev det iaf emilia... men jag menar.. hur fasiken röstar folket???
Var det rättvist att stänga så tidigt efter sista egentligen?? kanske inte marie hann få så mycket röster som hon förtjäna.. men men nu är det över för ikväll.. och jag är faktiskt ganske så besviken.. men vad kan jag gnälla om egentligen.. ja har ju inte röstat ikväll...!!
Vi har röstat så mycket på körslaget nu i sju veckor.. så nu får det vara nog..... det var ju på Linas (som var med i alcazar nu ikväll) syster hanna som vi röstat fram i sju veckor.. till vinst i körslaget som var så kul!! man blir stolt.. lika stolt är man ju över alcazar där som sagt en tredje del är från Bollnäs=))
men även nina som var så bra ikväll är ju från Bollnäs..=)
men men nog pratat om det.. nu gick de som det gick.. men det här var min åsikt!!!

Idag blev vi bjuden på tacos hos svärmor... hon ville vi skulle åka bil till bandyn.. så vad gör man inte.. det var ju gott med tacos.. o så snöade så det hade inte varit kul o gå iaf.!!
ja som sagt så var det bandy oxå.. det var en måste match för Bollnäs.. då motståndarna låg på lika poäng.. både före.. och efter matchen.. som spelades i en massa snöfall.. tråkigt.. för spelet blir så dåligt.. men de hade tusen chanser som de brände.. hade säkert lika många som domarna dömde bort.. fattar inte varför.. men så är jag inte så insatt heller.. men av att dömma av publiken så är jag nog inte den enda som tyckte att domarna gjorde MÅNGA fel ikväll.. tråkigt..! men men de förlora inte iaf.. och det var ju skönt!!!

och nu är det kväll.. o man har inte så mycket att göra,... inget bra på teven... så de blir kanske säng tidigt då.. kan ju hoppas.. fast ska inte tvätta på morgonen imorgon.. skönt det... slippa gå uppp tidigt.. fast visserligen så måste jag upp åtta o kolla så M gör det han ska då!! men kan ju hoppas att jag kan somna om sen.. för det gjorde jag inte idag..!! men annars får jag väl gå upp o baka eller nå=)

Men god natt på er!!! sov gott.. o ta det lugnt... var rädda om er och varandra..!!

SAknar er alla där nere!!

ÄLskar min Tomas!! pusspuss

Hej Fredag..

Ja det är faktiskt fredag idag.. och inte söndag.. som det har varit de senaste gångerna jag skrivit..!!
Jag ska åka och jobba om en timme.. har stängnnig idag.. Och Tomas skulle varit ledig idag.. för de måste skära ner på arbete på hans jobb.. så ska de va lediga varannan fredag.. men hans kollega ville byta så han är ledig nästa fredag istället.. lite trist när jag började så sent idag... men men... jag jobbar inte så länge på fredagar.. så vi har mycket tid nästa fredag istället..!
Och i veckan som gått så har vi jobbat.. o jobbat..!! känns de som.. men vi har faktiskt gjort en sak till... vi ska bara försöka göra det till en vana... Vi har simmat i tisdags:) det var så skönt..! är väldigt stolt över att komma förbi tröskeln.. den som fått en att skjuta upp hela tiden.. men hoppas bara som sagt att det fortsätter nu.. har ju inte varit så kul o varit ute o gått heller när det har varit så här kallt.. men de börjar ljumma till lite nu så man åtminstone kan vara ute..
Och igår så var vi hemma hos svärmor.. hon bjöd på mat.. brukar göra det ibland.. och man får välja själv så att man kan ju välja ett bättre alternativ.. men igår var jag svg.. jag valde inte det bättre.. det blev tyvärr en pizza.. *usch skäms*
men det får bli min ätardag denna veckan.. så på lördag så blir det inget!!! Måste vara hård mot mig själv där!!! annars kommer ju inget att hända med denna kroppen..!
I helgen är det jobb... så tomas hämtar han på vägen hem.. jag kommer ju ändå inte hem från vid halv sex ikväll...
annars är det väl inte så mycket som hänt eller händer.. melodifestivalen börjar på lördag så man får väl bänka sig då.. :) och ännu en Bollnäs tjej är ju med på tv en lördagkväll som behöver vårt stöd.. så det får vi väl hjälpa till med det..!

ja nu har jag gett er nå att läsa iaf.. får se om de kommer nå mer spännande i helgen..! !
men ha det så bra alla.. o njut av  livet.. det förekommer bara en gång...
och älska varandra....

Och min Tomas.. jag älskar dej.. varje dag..!! varje timme!! och varje minut!! Du är mitt allt... du är det underbaraste som finns och jag är så glad att jag har dig..!! vill alltid leva mitt liv med dig..

Många pussar o kramar till er andra.. min familj och mina vänner.. saknar er!!


en härlig sommarbild... gud vad jag längtar tills den är här..

Ja då var det ännu en söndag

ja jag vet jag har inte uppdaterat på hela veckan.. men jag har jobbat. o så har de varit bandy o sånt.. så jag hinner lite dåligt..
Men har iaf som sagt jobbat hela veckan.. har varit ganska lugnt hos oss faktiskt...
Och så var vi på bandy i onsdags... men det var inte så roligt.. det var första matchen sen uppehållet då det var VM.. som ju Sverige tog hem... det var roligt.. Vi i från bollnäs hade ju med en spelare där.. Andreas Westh... fast vi hade ju tre till spelare med i VM men de spelade för ´Finland...
Men iaf.. det va som sagt inget roligt på bandyn.. de spelade så tråkigt..!! tar ledningen med 1-0 i början av andra halvlek.. och sen bara typ 20 minuter senare står det 1-5.. det var lite tråkigt..! Men sen gick det ju bättre på fredagen när de spelade borta.. Mot Motala.. där de vinner med 5-0.. och det va ju bra!!! tänk om de kunde spela så hemma med så man tycker det är kul och gå dit...
och idag är det dags igen.. hemma... hoppas på bättre spel=)
och i fredags så var vi o storhandlade...... behövs ju det med ibland.. men man ställer sig i kassan med lite oro i magen.. men det blev inte så farligt denna gången heller... *pusta ut*
annars var det en lugn fredag.. man va ju så mör efter veckan då vi typ inte en enda dag la oss tidigt... och så hade jag öppnat.. så man var uppe sen fem..! men men.. jag sov ju gott sen=)
och lördag.. fick vi sova ut.. gud va skönt de var..!! sen åkte vi ut o handla lite.. till dollar, rusta o ica.. skulle egentligen ha bakat men det blev lite för mycket sova..så det ska jag göra en annan dag..!
och sen på kvällen åt vi tacos... så gott=) o sen kom lelle o hälsa på.. o senare kom Maria, Dan o Sara.. så vi såg alla körslaget här hemma hos oss.. det var trevligt... och mysigt...
Och så var det ju Roligt.. för det stod ju mellan team Hanna från Bollnäs och Team erik från Uddevalla..!! Och vi röstade tok mycket på vår Bollnäskör... Hanna=)
Och så vinner hon.. och det är sååå roligt.. man blir så glad och så stolt av att vara en Bollnäsbo :)
OCh när körslaget startade så hade jag aldrig vågat ana detta slutet... Så GRATTIS Hanna och Kören från Bollnäs!! Ni var ju Toppen!!!
och man ryser på hela kroppen bara man tänker på det=)
och idag är det söndag igen.. och jag har tvättat på morgonen.. blev så irriterad för den som tvättat före mig hade typ tvättat nå med massa hår på.. så nästan alla mina kläder är alldeles håriga.. så trist.. när man inte själv har några djur och är van vid att ha rena kläder efter man tvättat i tvättstugan.. det är ju därför man tvättar.. men inte mycket att göra..
Men ska ringa till BoBo. i morgon o höra vad de skulle kosta för oss att få sätta in en egen tvättmaskin hemma..
så vi får väl se om det blir så..!!

och nu dammsugar gubben min=) han är ju bara såå underbar!!! o sen ska vi ju som sagt gå på bandy... o sen blir de väl bara att försöka komma i säng i tid.. o jobb i morgon!!!

o just kom ju på.. jag var ju med sara på ljusparty hos malin i torsdags.. det var trevligt.. och gud va många ljusdofter det finns..! jag köpte två olika..nå med apelsin o en med jordgubb o nåt.. men de luktade ju bara sååå gott.! så får hoppas de kommer snart!!

Men  ni får ha de så bra allihopa och ta hand om varandra.!!
OCh "glöm era bekymmer för imorgon kommer nya!"

Tomas jag älskar dig.. Du är mitt allt och utan dig kan man inte stå ut..! Du gör mig lycklig varenda dag man får vaknar bredvid dig i sängen.. och varenda kväll som jag får somna tätt intill dig.!!
Diu är det underbaraste som går runt på denna planet. och alltid ska det vara vi!!
PUSSSAR

och till alla er där nere,, jag saknar er!! tänker ofta på er!! och jag hoppas vi ses snart!!!!
kram från cila

gud vad man saknar den här tiden
Lilla Manda och jag sover i soffan.. det var skapligt längesen.. men gud vad man saknar den tiden.. Lilla Albin syns lite med benen där oxå=) ÄLskar er mina små änglar.. o er andra med som inte är med på bild så klart!

RSS 2.0