Inlagd

Ja då har jag tagit in på hotell igen.. Med bra service o allt=)
Har eget rum med tv=) Som ni märker med min dator oxå..=) O så mobilen då.. Så man kan prata med älsklingen på kvällarna.. o Syrran på dagtid=) hehe

Sitter nu o kollar på halv åtta hos mig.. Och de lagar såå god mat.. MAn blir helt sugen.. Och jag fastar...
Har dropp.. Ska ta lite prover i natt o i morgon bitti. Sen får vi se vad de säger.
Vet inte hur länge jag blir kvar här..  Beror väl på vad de hittar för fel på mig.. Om de hittar nå.. Och vad de i så fall gör åt det..
Men det funkar ganska bra här.. Fattas bara min egna sköna säng. Min underbara Älskling.. Och en massa god mat.. Så hade jag kunnat vara här ett tag=)

Saknar dig nå otroligt mycket ska du veta.. Älskar dig mest!!

Kroppens otroliga förvandling.

Ja min kropp har ju förändrats det senaste halvåret. Som alla vet så har min mage drabbats av nåt som gjort att den inte funkar. Och jag har inte mått bra. Men mitt i allt det tråkiga så har, men oxå pga det här. så har det hänt något men min kropp.. Den har nånstans på denna väg, Ofrivilliga o omedvetna men ack så välkomnande, tappat en massa kilon och cm :)
(och med ofrivilliga o omedvetna menar jag att jag inte själv valt det här. Kroppen har styrt det här själv och jag har inte gjort så mycket för att hjälpa till. OCh hjärnan har heller inte rikitgt hängt med. Så jag kan knappt tro det själv när jag ser dessa bilderna)

Ja se själva=)



De här två första bilderna är tagna i Juli 2009. På väg till Skåne. Helt omedveten om att när jag kommer hem så skulle mina problem börja.


Och nu till de 30 kg (ja ni läste rätt) lättare bilderna:)



Och dessa två senaste bilderna är tagna i April 2010.


Sjuk....skriven..

Ja back again.. Känns som att man är hemma på permission, och man vet inte hur länge den varar.
Har åkt in och ut på sjukhus på senaste. OCh jag är hemma nu.. Men bara väntar på ett samtal eller ett brev, som säger.. Sjukhus igen...
De har skickat remiss till Hudiksvalls sjukhus nu istället. De ville se om de har nåt annat förslag på åtgärd. Så vi får väl se då...

Har haft familjen här i helgen. HAr haft myspys. Och så klart fullt upp :) hehe.. Men det är ju roligt tycker jag..
Hoppas ni haft en bra påsk...

Måste nog äta lite nu... MAn måste äta ofta när man bara käkar flytande.. Vilket jag måste skärpa mig med.. Har slarvat för mycket i helgen..

Så nu väntar vi.... o väntar...
Så uppdaterar jag när jag vet nå mer...!!! Ska försöka göra det lite oftare...
Kramar på er


RSS 2.0