Grattis Älskling

Idag blir min älskling, Tomas, 27 år=) Jätte Grattis till dig.
Får hoppas din dag blir bättre än vad den har startat.. Ja för den har inte startat så bra... åtminstone inte för min del.
Ja om vi börjar från natten, till din födelsedag.Då all varit underbart tills dess..  Mer om det snart.
En del av min familj var här för att gratulera Tomas. Och det var dags för dem att åka hem i natt. de åkte vid halv två. Och det är alltid lika jobbigt när de ska åka hem. DE må vara livliga, lyder inte alltid. Men det är så underbart att få vara med dem..!!
Saknar er så mycket ska ni veta!
Och så hade jag ju så ont i min mage... Hade ätit en massa som jag VET att jag inte ska göra, typ hela helgen. Det har blivit både starkt, fett, stekt och sött.. Typ ALLT som jag ska låta bli.. Så jag får ju typ skylla mig själv.
Men åter till natten.. Vi la oss typ när de åkt.. Var ju så trött, låg ju för länge o snacka natten till lördag.. o barnen är ju väldig morgonpigga när man minst vill det.. så det blev inte så mycket sömn.. 'Men sen vakna jag igen vid halv fem, mådde jätte illa.. trodde ja skulle *blö* men de slapp jag.
Sen sov vi ganska länge.... Skönt.. om man hade sluppit stressa sen då..
Och nu har de första gästerna kommit och gått. Fast de va typ kalas runt tre.. Men men..

Grattis Hjärtat=)

Ja annars om helgen då.. I torsdags så kom familjen hit, Pappa, Camilla, Fia, Albin, Amanda och Agnes.  Vi skulle överraska Tomas. Nog blev han lite ställd.. Men vi hann inte med at göra det med stil=) hehe..
Men det har varit härligt att ha er här. OCh Jag tok saknar er tok mycket! Och även ni som inte var här i helgen.  Och äntligen fick fia komma o se hur jag bodde.. och vi fick ligga o snacka till tre på natten om gamla minnen o allt.. jätte mysigt...
Vill säga, hoppas vi kan ses snart igen.. Men känns lite onödigt.. Vi vet typ när vi ses igen... Till jul.. O hur jäkla långt är det inte tills dess då... Men men vi får stå ut.. det har vi gkort förr..


You and me, Always and forever. Love u sis!!!

tack

TACK mina vänner för en trevlig kväll.. Det var en bra film du hade med dig malin.. Den va kul...
Hole nine yards, tror jag den hette.. tipsar er som inte har sett den om att se den...
Det va mysigt att ha er här ikväll iaf..!!
Ska sova nu..
Kram på er....

SAKNAR ER ALLA




ALL SLÄKT, VÄNNER OCH FAMILJ. NI ÄR MYCKET SAKNADE.. TÄNKER PÅ ER OFTA.. HOPPAS VI SES SNART!!!!
KRAMAR PÅ ER
(förlåt att ja glömde dej C) O vännerna ni vet vilka ni är o ja har inte så mycket  bilder på er här)

Hälsocentralen

Mår fortf som vanligt.. ingen ide att säga annat när nån frågar.. Magen är fortf inte min vän..
Så ringde jag tidigare  i veckan o fick en tid nästa vecka.. men kände igår att ja kan inte vänta tills nästa vecka.. så jag ringde dit idag o fick en tid på eftermiddagen.. Fick träffa en jätte bra läkare. Hon tog lite tester.. för att utesluta andra saker.. men hon trodde mest på magsår. Så det behandlar vi för nu då... Har fått tabletter som jag ska börja med i morrn då, de skulle tas på morgonen. Får hoppas de hjälper nu då.. Inte kul att sitta o äta den här tråkiga maten längre... Men får göra det ett tag till, o hoppas att den nya medicinen hjälper...
Annars är det inte så mycket.. Fortf arbetslös.. Tycker det är så tråkigt att bara gå hemma... Hoppas man får rycka in snart på nå vik, ja om magen nu tillåter..
Nu är det helg... Ledig helg.. Ska bli så skönt att bara få njuta av att få vara med min älskling.. Hoppas återigen på magen då så att man kan kramas ordentligt.. o ta igen all den "sjuka" tiden. Svårt att kramas mycket med en ond mage juh..

Men jag hoppas ni får en trevlig helg!!

Älskar min sambo, han är verkligen oemotståndlig.. o enastående. Det visste jag innan.. men jag ser ju det ännu mer nu.. Han tar så bra hand om mig när jag mår dåligt..
Men nu måste jag sova innan jag blir hungrig... gör ju ont de med..hehe..

Kramar på er

Första dygnet...

som korthårig är avklarat... Och jag har fortfarande inte ångrat mig. Är super nöjd.
Tack för alla "va fin du blev"... va säger man.. uppmuntran... så heter det nog.. Har en förmåga att tappa ord.. Får nog käka lite mer vitaminer..
Men tack iaf.. Uppskattar verkligen de=)
Idag har varit en av de andra dagarna.. Jag mår bra på morgonen. och dåligt på kvällen... Äter lite dåligt för jag vet inte vad jag ska äta längre.. Är lite trött på korv nu..
Men har även tagit mig igenom ett tvättpass.. Kollat på tv ( disney channel är nya favvisen, men säg inte till nån, då blir det ju pinsamt) :)
O på kvällen fick vi besök.. Malin o Niclas kom på lite fika. DEt var mycket trevligt.!
Det tackar vi för=)
Och nu ska jag försöka få nå i magen igen.. trist.. men Älsklingen min (som btw är den bästa) har köpt lite nyponsoppa.. det gillar jag=)
sen blir det till o sova...
Men ha de gott..!!
Många kramar till alla mina vänner!! Jag vet att ni finns där o hoppas ni vet att jag finns här för er med.
Även om vi itne pratar eller ses så mycket som vi vill!!

Pusspuss       Du är den allra bästaste av de allra bästa!
                         Hittade många puss-bilder i jakten på en bild på älsklingen min=)

hej

Ja då var det måndag igen. Man är tillbaka på samma gamla igen... Sitta hemma o dega o inte ha något att göra. Fast jag skulle kunna göra massor av saker.. Om det då inte vore för den här magen som ska konstra hela tiden.
Har käkat min medicin klart nu, så ska ringa till hälsocentralen för att tala om hur det har gått de här två veckorna då.
Så får väl ta o göra det sen eller imorrn.
men det är ju inte helt bra än. Har fortf ont ofta... ¨
Men men nog om det onda. O till det goda istället.
Var på dop igår. VAr så härligt. DEt var Tomas mammas kusin barn som döptes. En go liten pojk= )
Det var mycket trevligt o mysigt. Han va så duktig så=)
Åt några riktigt goda muffins, tror jag de va, med bär i.. Hur goda som helst... Var det du som bakat Simone?
Sen på kvällen slappa vi mest.. Låg i soffan o kolla på fotboll,(Jag slumra i famnen på älskling o han kollade på fotboll)
I helgen så kände jag att nu är det dags. Kände att jag orkar inte med det längre.
Måste göra nå åt det. Ett telefon samtal bort var det. Och en tid var bokad.
Idag var det dax. Upp tidigt på morron för att hinna. Kände då att, varför bestämde jag en så tidig tid.
Men nu är jag glad o nöjd o klar=) Nu har jag det överstökat..:)



   

Ja och så här blev resultatet. Inte världens bästa bilder :) Men det bjuder jag på=)

hundpensionatet

Ja Hundpensionatet rekomenderar jag idag. Ja det är en dubbad barnfilm. Men den var härlig.
Såg den nyss.. Det var en hjärtskärande historia. den handlar inte bara om som ni hör, hundar. Utan om familj. att vara utan en familj. Attt bilda sin egen familj. Att Ta hand om varann, de man har.
det var så jag fällde en o annan tår, nånstans mot slutet.
Och nu när jag pratar med älskling om filmen efteråt, så säger han med att han nästan vart lite lissen i ögat(han uttrycker sig så), vid samma tillfälle som jag vart..=) Härligt att vi reagerar på lika saker.
Men absolut se den.. Man kan säkert se den på engelska med skulle jag tro. Men jag vet inte.
Och så håller jag på att läsa en bok som jag fått låna av Malin. Jag har redan läst typ 30 sidor. Och jag bara älskar den=)
ska sova snart. Men ha de gott.. Ta hand om varann!
Kramar på er

arbetsförmedlingen

Ja då har man varit där nere ida då. Skrivit in mig. Men det ä ju som vanligt när man går dit. Man får höra typ samma sak varje gång. Ja "du måste ju sök jobb i hela landet." "du får ju söka jobb inom det yrket som du är utbildad." osv.
Så att det gick lika som förra gången tyckte jag. dvs bra. hehe
så nu ska jag bara vänta på a-kassa papper så att jag kan ansöka om det med nu snart då.. för vad jag har hört så kan det ta lång tid.
sen när jag kom ut från där o va klar så tänkte jag om ja skulle ha gått på marknaden en sväng. men valde att inte.
Men nu undrar jag ju själv varför. De hade nästan precis öppna, eller skulle. Så jag kunde ha åkt o ätit nå o sen kilat ner en sväng o kikat. DEt var toppen väder. Solen värmde så härligt.
Och vi jobbar i helgen så jag skulle ju inte kunna gå där då, med älsklingen heller. Men så ja jag får ju nu ta det, efter det beslutet. Så jag ringde o väkte Malin istället. åkte på ica en sväng. Tänkte även där köpa nåt att äta. men valde att låta bli, för jag tänkte att jag ska inte stanna så länge hos malin så jag kan åka hem o äta sen.
Men det var nog dåligt beslut nr två det idag=)
För när jag åkte hem därifrån typ tjugo i fyra efter nästan två timmars pladdrande med henne, vilket var trevligt. så var jag ju utsvulten. Och ja där är vi nu. Tomas har börjat på att laga mat. Så jag ska väl gå ut och hjälpa han lite.
Och nu kom han o bjöd mig på mina, gårdagens bakade, bullar,.... mums

Puss på er

arbetslös...

Ja jag har denna veckan försökt inse att det är så jag ska titulera mig(eller vad de nu heter)
Jag är helt enkelt arbetslös... Inte helt få kanske.. Jag är ju fortf assistent. Men det är så få, men behövda, timmar som jag jobbar. Mest Tomas som har timmar så. Jag tjänar inte så mycket på det... Och sen är det inget vardagsjobb juh.. så jag har inget att göra om dagarna.. Det är tråkigt.. Det suger att vara arbetslös. Lika mycket suger det att jag måste ju faktiskt ta mig ner på arbetsförmedlingen.. Har dragit mig för det hela veckan men insett att det är det enda rätta..
Jagprovade att ringa till deras kundtjänst. Som då är riksbetäckande. För jag tänkte att jag ville ju mest fråga om a-kassan. Men jag hade 75 före mig.. så jag kände att det är kanske lika bra att gå ner dit iaf..
Så i morgon är det då dags=)
Sen är det ju helg, men det märker ju inte jag av.. För vi ska ju jobba i helgen.. Så det blir nästan som att vända på steken för min del. Helg eller inte.. spelar roll.. Ja på ett sätt gör det ju det. Jag får ju ha Tomas hemma hos mig. Han behöver inte stiga upp tidigt för att åka iväg. Så det känns ju bra..
Och sen på Söndag ska vi på dop. Ska bli Trevligt!

Nu har jag precis klippt av älsklingen min håret. Han fick äntligen som han ville. Fast jag egentligen inte ville. Men det är ju hans kropp. Men han är så fin ändå.
Men han är så gullig.. Han gör inte som han vill ibland för min skulle.. tex. inte klipper sitt hår i den längd han vill. Men nu gjorde vi det iaf. För jag förstod, jag genomskåda han..hehe.. Klart han ska få göra vad han vill med sitt eget hår juh.. Så jag gjorde mitt bästa.. Och det blev ganska bra!!

Så nu är det väl dax o sova lite. Har varit sent varje kväll nu.. så tråkigt.  Kanske inte så mycket för mig som kan sova lite längre. men för älskling som måste upp vid sex... Staackare. Tur det är helg nu snart.

Men ha de bra o sköt om er!
Saknar er alla i skåne!
Älskar min familj mycket!
ÄLskar min Tomas oxå så mycket. Han gör mig så glad jämt och utan han hade jag inte varit den jag är idag!
Tack hjärtat för att just jag får dela mitt liv med dig!
Pussssar  i masssor

(första inlägget med nya tagentbordet, och jag fullkomligt älskar att skriva med det) =)

My everything *puss*

jobb och magkatar

Ja det är det de två-tre senaste veckorna har bestått av.
Jag började jobba vecka 30. Men fick jätte ont i magen efter andra dagen.. Hade haft det under helgen med. Men provade jobba iaf.
Men sen tisdagskvällen, trodde jag att jag vart magsjuk, men senare förstod jag ju att så inte var fallet.
För efter den kvällen gick det över tillfälligt. Men magonten kom tillbaka.
Jag skulle jobba två veckor, dvs tio dagar.. Men typiskt nog så skulle ju magen slå emot mig just dessa veckorna.
Så ännu en kväll kom "magsjukan" som jag då förstod att de måste vara magkataren. OCh sen ringde jag till hälsocentralen. FIck inte komma dit för att hon kunde säga på en gång efter mina symptom att det var magkatar.
Så jag fick åka ner till apoteket och köpa medicin. Och faktiskt. den hjälpte. Var hemma från jobbet en extra dag. men sen har jag inte haft ont. Så det känns bra.!
Tills igår. Har ätit lite i helgen som jag kanske inte borde gjort. Och sen skulle jag testa detoxen igår. Men fick tidigt ont i magen igen. Men testade ändå att ta en till när jag åt middag. MEn sen mådde jag bara illa.
Och "magsjukan" kröp upp. Inte trevligt... Så det var inte bra att börja med detox tabletter så länge jag har den andra medicinen. Har jag en känsla av. Så jag ska testa igen sen när jag slutat med magtabletterna.

Och ja nu är det då slut jobbat. för den här gånge. Man hoppas men väl på att man får jobba snart igen.
Men så länge blir det väl hemma dagar och besök på arbetsförmedlingen ska jag väl med hinna med.

Ska väl börja med att gå o duscha nu tänkte jag. Sen blir det en runda ner på stan. Måste lämna rapporten till passteam. så man får några pengar nästa månad :)

och bilderna får ni vänta ett tag till på.. Men kanske imorrn att jag kan lägga in några då. Ska kanske låna en annans dator då. för att lägga in dem på skiva o så..
MEn vi får se.
Hoppas ni håller ut.

Och med "magsjuka" menar jag kräkning. men tycker det är otrevligt att skriva om. så ni vet.!

Sköt om er o ta hand om varann.

KRamar o pussar

ÄLskar dig mitt hjärta!

RSS 2.0