Söndag idag..

Ja då var det Söndag.. dag två på min nya blogg.. man lär väl försöka uppdatera den lite ofta.. iaf nu i början så där är nå å läsa för nya.. :)
Ja min dag började med klockringning... var ju tvättdag idag.. mellan nio och elva skulle det äga rum.. och vi jobbade fortf.. så jag skulle oxå gå upp o påminna hans bror om att han skulle kliva upp.. morgonrutiner. och inte hade jag sorterat tvätten innan heller.. men de var snabbt gjort nere i stugan.. men jag kom igång lite sent.. men det gör inget.. jag hann med ändå och tvätta o torka det jag hade.. men nog pratat om det för det finns roligare saker än tvätt...
vi har oxå varit jätte duktiga och städat idag.. tror vi har slagit rekord i att göra saker samtidigt.. (ungefär.)
så nu är här rent o luktar gott igen.. och det är så skönt.. för gud va skitigt här va.. fattar inte hur man kan tillåta sig att ha de så.. men det är för mycket som man tillåter sig till som man inte förstår varför..

Ja och vi hjälptes även åt med maten.. eller iaf förberedelserna.. för själva lagningen av mat, o kryddning o så.. de stod min kära för.. och jag säger er bara.. Jag har ätit den godaste potatis gratängen någonsin idag... Tomas han kom på den geniala iden att testa att lägga i creme bonjour vitlök i den.. och gud vad gott det var.. till det hade vi kycklingfile som vi haft i ugnen.. och det hela var såå gott.. det enda som fattades var väl lite sallad.. vi får bli bättre på det=)

Ja och nu är det kväll och man sitter här igen..!! funderar över dagen som gått..
Vi har lämnat mattias, Sverige har vunnit bandy VM, Vi har handlat lite smått o gott... o städat o så där.. ja jag tycker det har varit en bra dag.. och vi har varit flitiga.. och jag är nöjd o går o lägger mig med gott samvete ikväll..!
Och mitt i allt städ o all vardag så glömmer vi ju givetvis inte att vi älskar varandra så.. så att massa pussar o kramar smiter in lite här o där..! *mmmm*
Det är härligt det!=)

Nä jobb i morgon.. lönespec i morgon bitti med snoddasposten(o ljusnan) lite nervös är jag.. menmen..
DEt är ändå söndag och jag brukar ha svårt att somna ändå.. men va har man för val.... läre gå o lägga mig snart så att jag har tid på mig att "ha svårt att somna"
Ha det bra gott folk.. och ge en extra kram till den ni älskar när ni går förbi.. tro mig det kommer att uppskattas...
Sov gott o ta hand om varanadra..

Och Tomas.. jag älskar dej mer och mer för varje dag som går... Du är mitt allt..! <3 pusss pusss


första inlägget, signering

Ja jag får väl ta och välkomna mig själv in i bloggvärmen där alla håller till.. kände att nu var det dags.. även för mig.. men jag brukar va sist ut på sånt här.. men men nu är jag här.. och ska väl försöka vara duktig på att uppdatera så mycket det går..
Och så kan jag säga att det står ju Cecilia och Tomas.. men det är bara jag som skriver.. Jag=Cecilia.. så ni vet=) så skriver jag i JAG form så är de cecilia som menas=)
så vi kan väl börja på en gång..

Idag Lördag så har jag varit på Valbo köpcentrum själv, för att kolla på idol finalisterna.. och de börja ju bra.. jag gick hemirfån lagom tid för att jag skulle hinna gå ner till tåget.. hade klackskor (dumt val), och det var halt ute med en del snö.. och sen hade jag jeans, utan att ha nåt under.. inga tajts o inga långisar,,, (dumt val nr 2) gissa om jag frös.. de va typ bara nån minus grad men de blåste så de blev kallt ändå.. o en jacka som inte är tillräckligt varm.. (dumt val nr 3).
men men ner kom jag iaf o åkte med tåget till gävle. .och desto längre ner vi kom desto mer snöade det tyckte jag...
Nere i Gävle gick jag i mina klackskor o kalla jeans till buss hålls platsen där jag fick stå o frysa i nästan en halv timme medans de snöade på mig.. som tur är så har man ju en så underbar sambo, som d
å var hemma för att vi jobbade i helgen så han fick vara hemma med broder hans, han ringde iaf och höll mig sällskap i luren när jag stod där o frös.. men blev genast lite varmare, iaf på insidan av kroppen när jag fick höra hans röst...
Sen kom iaf bussen med som jag åkte med ut till valbo.. och där va det oxå snö och halt.. hölt på att sätta mig ett par gånger men höll mig på benen... gick in och letade bankomat.. skulle ha en swedbank.. men hittade ingen så fick ta ut på en blå.. och när jag motionera runt där i mina blöta klackskor, som blir som skridskor där inne, så hittade jag skåp som man kan låsa in saker.. bingo.. där kunde jag låsa in min jacka så slapp jag bära på den.. o hade jag vetat det innan så kunde jag ju haft på mig vad som helst.. till o med täckbyxor så jag inte frös.. o bara låst in där.. men men.. efterklok.. det är min starka sida=)
Låste in jackan och gick mot scenen.. klockan var kanske halv två.. och jag var så hungrig.. hade ju tänkt äta innan de starta.. och det var ganska mycket folk redan när jag kom vid ett.. och att vara där själv var inte så ok som jag trodde.. det var tråkigt att inte ha nån att prata med om allt man ser där..  men jag bestämde mig för att äta iaf före.. så jag blev klar och gick ner på golvet, där publiken står, strax innan de började.. så jag fick ju inte så bra plats.. o då kan jag nog säga att det är nog den dåligaste plats jag nånsin haft vid ett uppträdande.. o då har jag en bakrund med många signeringar i bagaget..=)
men jag hörde iaf.. o de räckte för srunden.. o ONT i fötterna hade jag som bara den av dessa sablars skorna..!
och signering stod på tur.. kändes ett tag som de inte rörde sej alls i kön.. men kom ändå fram hyfsat fort sen tyckte jag.. och fick inte signera på min kalender.. vilket var det enda jag ville signera egentligen.. men sura vakter.. ja de har de gott om där.. och även vakter som inte bryr sig om sina egna regler=) hmm..
men jag fick träffa dem.. fick fina kort. o fick signerat.. de va väl därför jag va där.. men ändå en liten besvikelse fanns inom mig..
men när jag kom ner där ifrån kunde jag typ inte tänka på nå annat än min värkande fötter.. så jag råkade gå förbi en skoaffär där de hade rea.. så ja gick in dit o fick i fötterna i ett par gympaskor.. vilken dröm efter alla dessa timmar i de andra f**skapena..
nya skor.. massor av tid, vad gör jag.. ja jag gick runt där..med tomas i luren.. han förklarade för mig att de visst skulle finnas en swedbank bankomat.. ni minns en sån som jag letade tidigare.. o han visade vägen... eller mer sa vart jag skulle gå.. o han hade ju rätt.. den fanns där.. =)
när jag tröttnat där inne gick jag till ikea.. köpte de vi skulle.. skulle ha ett nytt litet sidobord bredvid teven och lite nya galgar.. behövs ju när man får en massa nya kläder=)
jag tänkte flera ggr att jag kan gå tillbaka o få signerat ändå på min kalender.. men där va ju mycket folk fortf när jag kom tillbaka.. kl fyra.. så jag tog mina saker o gick till bussen istället o åkte tillbaka till stationen.. och där köpte jag lite o äta sen satt jag o satt o satt... o väntade.. för tiden skulle gå så jag kunde åka hem.. kom dit strax innan fem.. och skulle åka med tåget till söderhamn strax efter sex.. ja tomas fick hämta mig där istället för där gick ju inga tåg till bollnäs mellan kvart över fyra och tio över nio...
Och i söderhamn var där skit mycket snö.. vilken tur att jag hade andra dojor=) och där står min älskade i bilden och vänatar på mig.. han är väl underbar.. kör ut i detta snöväder för att jag skullde slippa vänta på buss.. han är äl underbar han!=)
sen nu är man hemma.. har hunnit med att kolla på körslaget där så klart Team Hanna som är från bollnäs gick vidare till finalen.. men tur va väl de.. för som vi röstade..!!

Ja det var första inlägget det.. nu får ni yttra er frittt.. var de bra.. var de för långt?? för mycket / lite detaljer.. o intressant.. ja vad ni vill. så jag vet om de är nån som läser.. annars ingen ide att skriva för tomma intet juh..!
men god natt o sov gott.. för nu ska jag gå o sussa.. för tvätten väntar på mig kl nio i morrn bitti....
Tomas och jag på julafton.. älskar honom så<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0