Usch ja

Ja då var ännu en gastroskopi förbi.. eller ja egentligen inte. då den inte fullföljdes, utan nä jag ska torteras en gång till.. Ja för det är precis vad det är. Tortyr, de kör ju ner en lång slang i halsen på mig.. Inte med min vilja precis. Man tycker att det måste finnas andra sätt att kolla detta på.
Men men jag fick iaf ny medicin när jag var där. Som jag har börjat på nu. o Käkar bara flytande ett par dagar tyckte han. Så det gör jag. Jag är en duktig patient, jag bara ställer frågos, men säger inte emot när jag får svaren. oavsett jag är emot eller inte..
Men medicinen är bra. Känns bra än så länge fast jag inte käkat dem så länge. OCh det bästa av allt. Jag sov hela natten inatt. Underbart!
Så nu är det förhoppningsvis på bättringsväg,=)
Och på måndag börjar jag på praktik. Ska bli roligt. Komma ut o träffa folk o få vara "fin".
Inte för att man måste göra sig fin för att vara där, men det känns ju bra när man måste klä sig ordentligt o inte bara vara joggingbyxa o pjamas tjej, som jag kännt mig som på sistone.
O så ska jag äntligen få gå till körskolan, ha råd att ge dem lite pengar, o sen få köra bil:) Jag bara längtar. Och så ska jag ju köra med Tomas med nå tag. .Vi ska se om vi kanske kan göra det lite nästa helg. Blir ju inget denna helgen som kommer, det är en jobbe helg. Så då får vi komma på andra roliga saker att göra.

Och idag, tro det eller ej, Men jag är i städtagen.. Har redan bockat av lite av dagens planer. Känner mig nöjd. :)
Har vattnat blommorna, bäddat i extrasängen, renbäddat i vår säng, slängt våra sängkläder i maskinen, dammsugat i sängen. Ja det kanske inte va så mycket än, men klockan är ju inte så mycket heller :)
Nä det känns skönt när här blir rent. Och så vädrar ja lite, trots att det är lite kallt ute.. men man måste rensa luften här inne ibland.

Så nu ska jag nog fortsätta med det. :)
SKöt om er vänner, släktingar o famlijen!

Kramar på er


Jag älskar dig så mycket mitt hjärta!

flummiga tankar á la Cila

Ibland känns allt bara upp o ner vänt. Man vet inte vad man ska tänka, vad man ska göra, var man ska vända sig. och vart man ska börja.
Man har ju alltid nå o göra.. ändå gör man ibland inget.
Man har mycket att tänka på o fokusera på, ändå tänker man på något helt annat.
Man vet att vården är till för att hjälpa när man är sjuk, men ändå inte vem som vet bäst svaren på ens frågor.
VAr börjar man när man har som mest o göra? Vart börjar man när man är så långt nere man kan bli.. Kanske från Noll... men tar man sig upp igen.. ja man har ju gjort det såmånga ggr.. så det borde man juh.. man vet u vägen upp... men man vet oxå hur kort vägen är ner.. alltid kortare än vägern upp.

DEt kanske känns lite flummigt det här inlägget.. men jag har så mycket tankar i mitt huvud, och jag vet inte var jag ska göra av dem. Jag känner mig fullproppad av då tiden, nu tiden o framtiden.
jag känner mig proppad med mitt eget, o många andras.. Det händer mycket omkring mig nu. med nära o kära. Vänner o släktingar. Båda roliga o tråkiga saker. MEn tänker på allt.
jag tänker på sånt som varit, fast jag vet att det inte går att göra nå åt.
Jag tänker på det som komma skall, fast att jag vet att det inte går fortare för att jag tänker på det varje dag.

ALlt känns tråkigt, det mesta känns tungt. DEt händer inget nytt, mer än tråkigheter. Och man oroar sig hela tiden för saker som kan hända.
De bra saker som händer har man alltid en ursäkt till, det är pga det dåliga. Istället för att vara nöjd o säga ja fy vad bra jag är. eller va bra det här gick.

Ja ursäkta min flummighet.. men ville bara dela med mig av lite tankar. o vill inte lämna ut nån eller något konkret, därför ser det ännu flummigare ut..

Men ta hand om varandra, älska varandra som om varje dag vore den sista. Vänta inte med allt tills i morgon, en vacker dag så kommer inte i morgon.
Ta vara på det goda, o lägg det onda bakom er. Var mot andra som ni vill att andra ska vara mot er.
Fråga er själva vad som är viktigt här i livet...

Jag älskar Tomas o är så glad att jag har dig. Du gör mig till en bätte människa, Jag ska bara fatta det och bli en bättre människa oxå! PUsss


2010

Ja nytt år är här.. O Nytt decennium är det oxå. Och va händer då.. Jo  min blogg utsetts för torka :)
Annars så är det som vanligt här. Hemmet ser ut som f*n.. Men vi har nytt års lovat oss själva en förändring på det.. Och mycket annat.
Motion, Mat, Grönsaker, Regelbundna måltider, Rent hem, Ja lite av detta är väl vad vi lovat :)

Jul o nyår firades i Skåne. Det blev en lång semester den här gången :) Vi hann med en del. Men man hinner ju tyvärr inte med alla nån gång.. Och tyvärr blir det att man hinner med samma varje gång.. Vilket oxå innebär att man missar samma människor, vänner.. MEn det får bli förändring där med. Men så hoppas jag oxå, alla mina vänner, att ni vet att ni oxå är jätte välkomna hit till mig.

Julen var mysig, men det kändes inte som det var jul... kände inte det innan jul heller. Men det var iaf mysigt att vara med familjen under julen.
Vi tog bilen o åkte ner till mamma lillejulafton. Det gick bra. Min Tomas är en tapper bilförare. Men snart är vi två om det :)
Sen på Julafton kom pappa o hämtade oss o alla våra saker, som vi tryckte in i bilen :)
Så julen var med pappa, milla, Lotta, Fia, Oliver, Jossan, Albin, Amanda, Agnes. Härligt med barn juh:)
Sen stanna vi där till nyår. Vi hann med att gå på stan, åka till DK, TRäffa Mormor, Fia o barnen, Andre o Malin. Och Väla fick en heldag. O denna gången tog vi oss tid att gå på biltema. o till o med två ggr.  :)

På nyårsafton körde pappa tillbaka oss till mamma, med allt vårt bohag. :)
Det var lite jobbigt. Barnen blev lite ledsna när vi skulle åka,.. o Det är alltid jobbigt. Man vill inte skiljas åt på det viset.. helst inte alls.. men så är dt ju när man bor så långt från varann..

Ja nyår blev det med mamma o niclas o barnen där. God mat o trevligt sällskap. o Höga (ljud) smällare. Nyårsdagen blev det lite slapp, sov länge. Sen ut till hästen.. Men det var lite kallt.. men de var duktiga tjejerna o killen. :)
Sen åkte vi o handla.. Va ju bäst o kolla så bilen funka, den hade ju stått still i kylan i en hel vecka :) Men den tog oss till affären.. o hem igen=)
Sen var det bara att packa ihop sig o ta vara på de sista timmarna tillsammans, innan det var dags att åka hem över igen.
På lördagen bar det av. Tomas va lika tapper då. Och det gick bra hem oxå..
Vi kom iväg vid 09.30. Och var hemma vid 22 tiden :)

Och nu är man hemma, o hela lgh är full med saker o med tvätt.. Så nu vet ni kanske vad jag gör...
Men det är ju så kallt ändå ute så man vill ju inte vara ute.. :)

Så nu ska jag ta tag i hemmet här.. Men ha de gott alla vänner små :)o stora.. :)

Många KRamar

Och god fortsättning på det nya året


RSS 2.0