hejhej

ja hej på er..!
Sitter här o funderar på förvaring.. funderar på om vi ska skaffa en till garderob, var ska vi ha de, hur stor ska den va o hur mycket får den kosta när ska vi köpa den o var.. ja de är mycket tankar nu i huvudet..!
Man önskade att man hade större plats ibland.. o slapp betala så mycket mer för det.!

o ja snön.. den kommer på nytt så fort de andra försvinner.. känns väldigt långt borta nu med vår, sol o värme. och bar mark att promenera på utan att tänka på att man kan halka för de e halt..

Ja såg ni lets dance i fredags?
Vad tyckte ni, Vann rätt dansare?

Jag tyckte nog det på ett sätt.. han är ju den som utvecklats mest.Från att inte kunna till att vara riktigt bra!
Och för er som missar helt vem o vad jag pratar om så vann ju "världens starkaste" Magnus Samuelsson Lets dance !
O han va ju kung på dansgolvet..=)
Men Laila var oxå bra..o hennes sista show nummer som de gjorde i finalen.. var ju så bra.. satt o fick gåshud o var rörd.. för det var vackert=)
Så de kunde lika gärna vunnit.. känner inte att fel vann men hade inte känt de heller om hon vunnit.. de va lika mycket värda de tycker jag..

Och så har Karlssons öppnat i Bollnäs nu då.. Var dit i fredags efter jobbet med hjärtat mitt,..
Där va ganska mycket saker.. o de va ganska stort. så de är kul att de kommit ett nytt ställe att ränna på=)

O igår så var vi hem till våra vänner Anders o Kristina.. skulle käka ute på Take off.. men vi beställde hem.. billigare, o på nå sätt skönare med!
Slippa gå ut i detta tråkiga vädret..
Men det var trevligt.. o ganska gott... sen såg vi på lets dance(igen) de hade spelat in de så vi fick se igen=) men lika bra gång nr två=) hehe..

Ska tvätta om två timmar.. har verkligen ingen lust.. tänk om man hade tvättmaskin.. va skönt de varit.. kan man slänga in en maskin direkt man vaknar om man så vill det.
men nu har vi inte de. o får hålla tillgodo med tvättstugan i källaren, som ju ligge i vårt hus.. rakt ner under oss.. så de kunde ju varit värre.. !

Jag fick en kommentar på mitt förra  inlägg "det snöar"
Nån som igen har glömt att skriva sitt namn..
som svar på "allt bra annars?" så ja de är bra annars.. förutom mina bekymmer ja just klottrat i detta inlägget.=)
men säg vem du är så jag vet=) vore bussigt=)

Ha det bra alla!!
Saknar er i söder!
Tycker om att vara med er här i norr..
ÄLskar dig mitt hjärta!!

Pussar o kramar

o de börjar dra ihop sig mot nästa båtresa, men de kan vi ta mer en annan gång :)

Det snöar...

Och jag som trodde att våren var här.. Vi hade fina soliga, en del iaf, dagar. det töade upp så sakta men de gjorde de iaf=) Och nätterna va kalla o de va halt på morron... men fick lära mig en dag att det var bra.. så töar de inte så fort o blir inte översvämning.. bra ändå de juh.. så ja stod ut med det.. o tänkte ändå att de nu ska bli vår juh..
O så SNÖAR det nu.. det är ju helt för j***ligt....
o så frågar jag min söta sambo idag, "var har jag flyttat nånstans?" jag syftade då på att denna vintern aldrig tar slut här uppe.. o att ja vill ha vår nu.. (men o andra sidan så är där ju ingen vinter där nere där jag bodde)
men iaf.. jag fick världens härligaste svar... " Till mig" svarar han.. o det är ju sant..
Jag flyttade ju inte hir pga av att vädret va på nåt sätt eller så..
Utan till honom. För att få leva mitt liv.. o trots vädret, så ångrar jag mig inte en sekund att jag gjorde det valet..!!
Jag älskar att bo här, älskar att få vara med honom!
Men saknar min familj.. smällar man får ta=)

Men ja de snöar.. hoppas de slutar.. o de töar..!
ska sova nu.. men ha de gott..
Ta hand om er o varandra!!
Många kramar


Sol o värme önskas :)

Dålig på att uppdatera,

Jag vet.. att jag är det.. men jag ska väl försöka bättra mig..!
Sitter här nu o kikar runt lite.. o funderar lite.. o det kurar lite i min mage.. Har varit vaken sen typ 8 men inte ätit än..
Jag sov ganska daåligt o vaknade till flera gånger mellan sex o sju. o sen gick M upp o tog sin med. som han gör vid 8. Ibland orkar han inte upp.. men nu gick han upp själv. så jag kunde ligga kvar.. SKönt.. men nä.. Jag kunde ju inte somna om. Så efter de obligatoriska morgon toa besöket så satte jag mig i soffan. Va inte säker om jag sett klart boxen som ja brukar kolla på med one tree hill. men det hade jag tydligen så då tänkte jag att jag kanske kunde se nå annat. Så jag satte mig o kollade på en film som heter tretton. Har sett lite av den förut. Tycker den är bra,.. men jag blir ganska illa berörd av den.
Det är ju hemskt att trettonåringar ska komma i de umgänget. Och jag tvivlar inte på att sånt faktiskt händer ute på gatorna runt om världen.
Trettonåringar verkar ju till o med bli gravida nu för tiden. Tycker det är lite väl då jjag.. men det är ju min åsikt. Tycker att man ska få vara barn så länge man kan, för sen måste man vara vuxen så länge ändå,
men men Nu har jag sett den iaf. Tänkte ju passa på för att jag antog att det inte var en film som Tomas skulle gilla=) Och anledningen till att jag då inte ätit än, som jag nämnde i början är att Tomas o brorsan hans sover. och jag vill ju äta med dem o låta dem sova. så därför så väntar jag.. men nu får de nog inte sova så mycket längre tycker jag. min mage börjar bli otålig=) hehe

Ja som ni förstod så jobbar vi i helgen... funkar bra.. TÄnkte vi skulle gå ut en runda sen på en promenad. för det är ju så lovely väder ute. ljust o härligt. inte så varmt. men plusgrader iaf. så att snön smälter sakta bort nu. Äntligen.
Jag gillar snön o vintern.. att ha en vit o ljus vinter o riktigt kallt.. det är vinter det. Men nu är det mars o då ska det börja bli vår. så Ja nu är jag faktistk lite trött på den här snön som har legat i princip sen i slutet på oktober eller nå..

Har en del funderingar nu över framtiden. ! Jag tror att jag har bestämt mig, för det vore det förnuftigaste.
Jag ska nog gå tillbaka till högskolan igen. Det vore det bästa. Medan jag har all tid i världen. Så att jag kan få den utbildningen jag behöver för att få jobba med det jag vill.
Men så finns det så mycket andra tankar, som jag ena dagen anser att det kan vänta. MAn är inte för gammal för att skaffa sitt första barn när man är 26 år. men sen andra dagen så känner jag att jag har väntat på de här i så många år. O jag har längtat varje dag säkert de senaste två åren.
Men det här med utbildningen tryggar ju min framtid och det är väl viktigare det. Det andra kan ju vänta.  Så under de här tre o ett halvt åren så kan vi ju njuta av varandra, vara tillsammans, ja kan skaffa körkortet, vi kan kämpa med vår viktneedgång. och kanske till o med kan hinna spara ihop till en liten resa på tuman hand.. !

MEn vi får se.! JAg försöker tänka förnuftigt.!
Men alla runt omkring, vänner o andra bekanta, de får ju barn till höger o vänster.. o då faller jag av den där förnuftiga banan lite grann. o det är ju inte så bra.. men jag försöker styra upp de=)

Och Min Tomas.. vad skulle jag göra utan han.  Han är ju den bbästa.. Han har sagt att om jag vill plugga, och även om jag inte vill.. så stöttar han mig till 110 procent. o det känns ju bra ! Men jag vet ju att skulle göra de även om han inte säger det.. men de känns ju ändå bäst att höra..
Jag älskar dej Tomas mest av allt !DU är mitt ALLT verkligen!
Jag är så glad att jag har dig!!! *LOVE*

Ja men än så länge så ska jag ju jobba där jag jobbar på dagiset. Till sommaren har jag fått.. o sen kanske (jag hoppas) jag får jobba lite på sammanslagningen i juli. Vill va lite ledig också. och vi håller på att prata o planera resor för fullt här.., ! Jag och min framförhållning liksom=)

Ja vi får nog hålla tillgodo med denna uppdatering. Hoppas jag inte glömt nå viktigt-- *hehe*

Ha det skönt alla som tittat in här=)
Och ta hand om varandra. TA inte kärleken för given utan Ge och Få!
VI hörs o ses!!
Varma vår kramar från mig


Jag o små syskonen Sjöberg när de va o hälsa på.
Jag saknar er. jag saknar mina andra syskon som inte syns här, jag saknar mina föräldrar, jag saknar mina vänner o släktingar! Jag hoppas vi ses snart!

utmaning

Ja det var tydligen dags för utmaning... Jag vart utamand av Fia..

Utmaningen: Berätta 7 saker om mig själv. Utmana sen 7 andra bloggare.

7 saker om mig:
* Jag är sambo sedan snart 2 år tillbaka
* Jag jobbar på dagis fram till sommaren , från September förra året.
* Jag tycker om att shoppa
* Jag vill bli mamma
* Jag vill gifta mig med min prins Tomas
* Jag saknar alla mina nära o kära i Skåne som  jag träffar såå sällan
* Jag älskar att promenera när det är fint väder, o simma när det inte är det :)

Jag utmanar:
Kusin Sara
Lillasyster Lotta
Chrystalrose
Simone20
familjenjbl
Sandranannas
akkie

ja sis jag vet inte hur du gör så att man kan klicka på dem.. men hoppas de duger så här..!
hoppas alla vet vilka de är o jag menar=)


sambon sjuk :(

ja hej på er..!
Jag har inte så mycket att skriva.. sambon är sjuk.. har varit hemma idag.. med feber..  o då är han sjuk.. om han är hemma från jobbet.. för det händer typ aldrig...
men nån gång ska de väl ske..
jag är mest irriterad över att jag än inte har något körkort.. då jag nu tex skulle åka o handla.. o han fast han mår lite dåligt.. måste köra dig.. tråkigt.. men vad gör man när de är helt tomt i skåpena..

o så tänkte jag, istället för att lägga utnåra själv, tipsa om min syster blogg, där hon har lagt ut bilder på alla mina syskon. o vi är ju en del.
blogg inlägget heter "alla syskon"
mammafiia.blogg.se
hoppas den stämmer.. gå gärna in o kika på alla mina syskon!!

ha de bäst.. så syns o hörs vi..
pussar o kramar

ooooh sommar.. kom till mig kom till ... snälla sommar kom till mig. jag vill värma mig :)

duktig idag men trött

sitter hemma hos svärmor och väntar på mat.. hon bjuder idag... som vanligt på varannan torsdag.. skönt det att slippa laga mat en gång på två veckor=) hehe
och idag har jag jobbat.. o sen innan jag slutade vid två så var jag på en promenad med ett barn.. var ute en timme o gick.. hur skönt som helst...
och sen när jag kom tillbaka så var jag på jobbet en halv timme sen bar det av till simning.. så jag har oxå simmat 30 längder, i 45 minuter.. jätte skönt det med.. om än inte lite skönare till o med.. o så avslutar man ju med bubbel=) hur underbart som helst.
men nu är jag ju oxå hur slut som helst.."
så det blir till o äta sen ska vi åka o handla lite.. så man får lite mat hemma!!
ha de gott så länge""
Kram på er som jag saknar.. ni vet vilka ni är.. o vet ni inte.. så alla som inte bor i närheten av mig.. vänner släkt o famlij=)

och föresten tack sis.. som lagt ner tid på att försöka få min sida fint=) som ni ser än så länge så är det bilder på oss överallt=) de gillar vi=)

Älskar min Tomas!!!

pusspuss


btw så är jag så trött på de här snöslasket nu.. nu kan de få bli sommar!!!

RSS 2.0