snart hemma

Ja gud vad jag längtar.. Hem till min egna toalett, min egna säng.. mitt eget kök med mina egna redskap :) Det har nu gått två veckor.. Hyfsat fort men ändå sakta ibland..
Men det har gått bra iaf.. Tur det juh..
Och ikväll kommer de hem.. vid nio.. Sen ska man få åka hem till sitt eget=)
Eller.. inte bara jag.. o det är ju inte bara mitt.. DET är ju VI.. min älskling och jag..
Och det är ju vårt hem.. Vårt kök, våra saker. Vår säng osv..=)
Och jag är sååå Glad att det är VI.. Älskar han så mycket..
Ska gå en runda med hunden nu.. sen blir det väl att laga lite mat.. sen ska vi väl köra hem med lite saker så vi inte behöver ta hem allt ikväll..!!!

Kram på er..
Och Grattis Anders på din födelsedag!


Saknar er!!!

hej alla

Jag har varit lite dålig på update.. Och det har ju egentligen hänt massor..
Vi är hos svärmor nu iaf. sista veckan. Har redan varit här en vecka. den har gått både fort oich långsamt tycker jag. Men oxå har den ju varit händelserik..
Vi jobbar ju då hon är o solar o badar på Kreta.. så härligt de har det! så håller vi ställningarna här hemma..
Vad vi inte räknade det med dock var att sambons mormor skulle bli sjuk. Men så vart det. och det var lite tufft där ett tag men nu är hon i goda händer. På sjukhus där de tar hand om henne på bästa sätt.
Var och hälsade på henne idag. Både tungt och skönt. Ville ju se hur det var med henne efter våra runder i veckan här.. Inget jag skriver om. De som behöver veta vet.
Och så fick jag jobba lite i förra veckan.. det var ganska skönt det faktiskt.. Komma iväg lite.. men det var lite fel dagar bara.. för jag ville nog helst sova. det var torsdag och fredag. Och det hade blivit så sena kvällar hela veckan av olika anledningar så jag var ju super trött..!Men det gick det med.
OCh magen känns okej.. Tyvärr vill jag nästan säga. Jag kan äta all mat nästan, kanske utom pannkakor, för de testa jag o fick ont. men allt annat jag ätit har jag gjort utan reaktion på magen.
Men tyvärr oxå då sånt som jag inte vill (eller kanske mer inte borde) äta.
Det har blivit pizza, godis, glass, läsk.. ja typ allt.. Fy skäms på mig..!
Men nu blir det andra bullar.. DEt blir inga bullar :) hehe..
I morron öppnar, förhoppningsvis, badhuset. ÄNTLIGEN!! som jag har längtat.. de har hållit på med taket där o inte blivit klar i tid så de fick skjuta fram.. men nu hoppas vi att de ska öppna imorrn.. o i så fall ska jag ta mina första simtag för hösten(aa jag tycker det börjar bli höst nu) på tisdag.. tvivlar på att jag hinner imorrn.. så det blir en promenad ner till dietisten istället på sjukhuset. Behöver ju inte gå ut med nån hund i morrn för det var nån annan som ville låna den. så då får jag gå dit ner istället=)
Men nu ska jag snart gå o lägga mig.. hoppas det inte blir för sent ikväll..

btw,,,, gud vad jag längtar till på söndag morgon.. att vakna upp och bara vara flickvän, sambo och älskling.
För nu är/har varit man ju assistent, hundrastare, hushållerska(som tvättar o diskar o sköter hemmet), undersköterska (typ) anhörig (till en på sjukhuset), En som ringer o talar om och uppdaterar alla om läget. Ja och lite flickvän på det.!
Förstår ni att jag haft en lite tuff vecka. !
Men så kan det bli ibland.
Snart är vi hemma igen och vi är bara sambos o kära.. iaf för en dag. sen kommer vardagen igen.. men det ska ju bli skönt det med. att få jobba om de ringer mig utan att man måste fixa massa saker.

Och Tomas.. Jag älskar dej!!! PUSS

God natt o sov gott!
Kram på er

RSS 2.0