körkortet, i min hand :)

Jaha här var vi aktiva=) hehe..
Ja som jag skrev sist, som var för typ två veckor sen,så hade jag halva kvar,

Jag har hela klarat nu. Jag har KÖRKORT=) Kan knappt tro det själv ibland=) Men det ligger där i plånkan, där det ska vara=) Helt underbart är det=)

Ja annars är det väl lugnt här... Det knallar på..
ha en trevlig helg :)

Halva gjort, halva kvar =)

Ja... Jag är ju så där super duktig på att uppdatera här.. MEn o andra sidan så händer det tyvärr inte så mycket heller kanske.. Eller en del har det juh.. En del av familjen har ju varit här, och detvar underbart. Det har varit dop för Kusin SAras o Dans lilla tjej Minea. Som Tomas och jag fick äran att vara faddrar/gudföräldrar till :)


Och sen har man ju en del saker framåt som jag ser fram emot.. Det är ju snart dags o vara barnvakt i ett dygn till denna lilla bruden,
OCh sen är ju partylite visning, och sen är det ullared o julen.. Allt är ju på gång att planeras å så=)

OCh idag har jag klarat halva delen av körkortet, Har nämligen klarat min uppskrivning, och kan knappt tro att det är sant själv. Känns så himla skönt. Var ju helt säkert på att jag skulle kugga.. Så det känns så skönt. Att ha en del gjort. Så nu ska jag bara lägga fokus på körningen en vecka tills det är dags för nästa prov, körprovet, som jag nästan är mer nervös för faktiskt..  Men det ska väl gå vägen det med=)

Annars flyter det på,, Det var ju ganska mycket på gång ändå när man radar upp det=) hehe..
Och snart har Min Älskade Tomas och jag varit ihop i fyra år. Tänkte jag skulle göra nåt speciellt för honom, Ska bara komma på vad. Men vi får göra det lite i efterhand då vi ju är barnvakt när dagen kommer. OCh sen är det iaf mitt i veckan. Så vi får ta det på helgen :)

*Ha det bra mina vänner. Önskar er allt gott och att vi ses snart, vi som inte ses så ofta...
KRam på er..

RSS 2.0